برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامینهای مهم گروه ب مثل ویتامین بِیک. وقتی
برنج آبکش میشود این ویتامینها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
میروند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد، با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمیشود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج میبینید ن
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامینهای مهم گروه ب مثل ویتامین بِیک. وقتی
برنج آبکش میشود این ویتامینها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
میروند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد، با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمیشود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج میبینید ن
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
توضیح کلی سرویس آبکش 6 تکه استیل
آبکش از قدیم یکی از ظروف پرکاربرد و جدانشدنی آشپزخانه بوده که کارایی بالایی به همراه داشته است
آبکش ها بنا به نوع استفاده در سایز های مختلف در بازار لوازم آشپزخانه به فروش می روند محصول جدید ما با ارائه سایز های مختلف آبکش در یک سرویس کامل این دغدغه را تا حد زیادی رفع کرده است
جنس این سرویس آبکش 6 تیکه از استیل بوده که همانطور که آگاهید ظروف استیل بسیار طول عمر بالایی نسبت به دیگر محصولات مشابه در بازار دارند و
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید..
ادامه مطلب
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری
ادامه مطلب
احساس میکنم ظرف وجودم مثل آبکش شده!
هرچی از این طرف سعی میکنم تو مشکلات صبوری کنم، با بی قراری ها و شیطنتهای علی بسازم، مامان خوبی باشم، همسر وظیفه شناسی باشم، از اونطرف با یه جرقه، مثل کبریت آتیش میگیرم و با عصبانیت همه چیز رو میسوزونم...
هرچی به زعم خودم اعمال حسنه میریزم تو ظرف، مثل آبکش از اونطرفش در میره! قششششنگ میشوره میبره!
خسته شدم ازت ای دل کم حوصله ی بی شکیب!
ای تمام عاشقان هرکجا...!...این دلِ نجیب را
این لجوجِ دیرباورِ عجیب را
در میان خ
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاچلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.
سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و
طرز تهیه “چلو ساده” آبکشی
تهیه “چلو ساده” در کنار انواع خوراک ها و خورش ها غذای شما را تکمیل و مزه غذا را بهتر و پر بار تر می کند.
درست کردن ساده برنج ( برنج آبکش )
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان
چلو ساده
اد
طرز تهیه برنج آبکش
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.
طرز تهیه برنج آبکش
مرحله اول
برنج را با دقت پاک کنید تا سنگ یا ماده اضافی داخل آن نباشد. برنج را در ظرف بریزید و آن را با آب سرد
تغذیه با جوانه گندم و جوانه تخمه
روش تولید بدون گندیدگی من
صبح، گندم پوست دار رو تمیز میکنم و میریزم تو یه آبکش. چند بار میشورم و میگذارم کنار سینک تو آشپزخانه. تا شب هر بار که رفتم آشپزخانه، یه دور گندم ها رو میشورم. فردا صبح، همه گندم ها جوانه های ریز زده اند، نسبتا خشک هم هستند. همه رو میگذارم تو ظرف درب بسته میگذارم تو یخچال. از امروز، 3 روز من جوانه دارم.
جهت کانال. البته روش های دیگه هم هست منتهی با آبکش خیلی راحته
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل
برنج را قبلا خیس میکنیم، سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش میکنیم ولی
طرز تهیه برنج آبکش دستور پخت برنج آبکش خوشمزه به همراه فوت و فن خیساندن برنج و نکات پخت برنج از جمله اساسی ترین غذاهای ایر انی وسنتی است که به دو صورت کته و آب کشی پخته می شود و با انواع خورشت ها و کباب ها سرو می شود. همچنین از برنج آبکش پلوهایی نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو و...درست می شود. فقط با دانستن چند نکته و فوت و فن ساده و آسان می توان به تنهایی در منزل یک برنج آبکش درست کرد و یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانان تهیه کرد. به هر حال اگ
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطیکه هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شدهاست , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتیکه پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو (sabzi polo) با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل
برنج را قبلا خیس میکنیم، سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می
درگیری دو روزه رژیم صهیونیستی با فلسطینیان و موشکهای بیسابقه ای که گنبد آهنین را آبکش کردند.
درگیری دو روزه رژیم صهیونیستی با فلسطینیان و موشکهای بیسابقه ای که گنبد آهنین را آبکش کردند.
رژیم صهیونیستی پس از بالا گرفتن درگیری ها با مقاومت فلسطین اعلام کرد به ارتش دستور می دهد بشدت با تروریستها برخورد کند. همینطور اعلام کرد تصمیم گرفته ترور فرماندهان و نیروهای مقاومت را از سر بگیرد.با رونمایی از موشک جدید مقاومت و شکست گنبد آهنین که به خاطر
انگار روی آبم. وقتی ایستادم و راه میروم شناورم. دراز که میکشم مثل کشتی آبکش شده غرق میشوم. انگار زیر آبم. همه چیز از این پایین متلاطم و درهم برهم است. سرم از فشار آب درد میگیرد. روی پا هم که باشم انگار دریا زدهام، تهوع امانم نمیدهد. هر چی قرص دکتر دفعه پیش داده بود خوردم اما هنوز سرگیجه دارم. بنشینم سرگیجه هیچکاک را ببینیم شاید افاقه کرد.
آماده کردن سویا برای طبخ
مشکلی که برای استفاده از سویا در تهیه غذاهای مختلف وجود دارد، طعم و بوی سویا و نفخ زیادیست که پس از مصرف آن ایجاد میشود؛ بنابراین قبل از استفاده از این گیاه، باید این مشکل را حل کرده و به اصطلاح سویا را برای طبخ آماده کنید. مراحل آماده کردن سویا برای طبخ به این قرار است:
سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کنید.
سویا را در قابلمهای ریخته و آب را به اندازهای به آن اضافه کنید تا روی سویا را بگیرد.
تمام کارهای آماده سازی شام را انجام داده ام. جایی خوانده بودم که می شود برنج را آبکش کرد و گذاشت برای بعد، هر زمان لازم بود گذاشت تا دم بکشد. برنج را آبکش می کنم و می گذارم روی گاز، آماده تا شب بگذارم دم بکشد و ببینم این روش چقدر به کار می آید. بر میگردم پشت میز. ترجمه ها مانده. نوک انگشتم می سوزد. به دست هایم نگاه می کنم. خشکِ خشکند. ظرف ها را آب داغ شسته ام. بلند میشوم، می روم توی اتاق، کرم را بر میدارم و دستهایم را چرب می کنم. دلم نمی خواهد برم سراغ
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخممرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشقغذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش میکنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس میدیم، بعد آب رو خالی می
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
به گزارش مشرق، گرچه آزمایشهای قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج میتونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راهحل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیونها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالیکه تا امروز فکر میکردیم زمانی که برنج پخته میشه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
پاستا کن فتا
مواد لازمپاستا لوله ای ؛ ۱ بسته | پنیر سفید گوسفندی ؛ ۱۰۰ گرم | ریحان تازه ؛ ۱۵۰ گرم | سیر ؛ ۳ حبه | زیتون سیاه ؛ ۵۰ گرم | روغن زیتون ؛ به میزان لازم | گردو خردشده ؛ ۱۰۰ گرم | پنیر پارمسان ؛ ۵۰ گرم | نمک و فلفل ؛ به اندازه
طرز تهیهابتدا مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید . وقتی که آب جوشید پاستا ، کمی نمک و کمی روغن زیتون را با ترتیب اضافه کرده تا به مدت حدود ۸ دقیقه جوش خورده و پخته شود . برای تهیه سس پستو ریحان تا
یکی از انواع آش که معمولا به عنوان نذری پخته میشود، آش شله قلمکار است که در این مقاله قصد داریم آن را به همراه ریزهکارهای آن آموزش دهیم.
مواد لازم
1.5 کیلوگرم سبزی آش
750 گرم نخود، لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی)
1 لیوان برنج
1 کیلوگرم گوشت سر دست بدون استخوان
4 تا 5 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
دستور العمل
حبوبات را به جز عدس، به طور جداگانه از 24 ساعت قبل خیس کنید.
در طول خیساندن، 2 الی 3 بار
کشمش پلو مجلسی را میتوان به صورت ساده درست کرد و در کنار آن مرغ سرخ شده قرار داد یا گوشت مرغ را پس از آبپز کردن، به صورت ریش ریش درآورد و همراه با مخلوط کشمش، لابه لای برنج آبکش گذاشت. این غذا مناسب ذائقه افراد علاقهمند به غذاهای شیرین است.
پلوی مخلوط در انواع مختلفی همچون مانی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو و ... وجود دارد و هر یک به منطقهای از کشور ایران منسوب هستند. کشمش پلو نیز یکی از انواع پلو مخلوط است که از ترکیب برنج آبکش با کشمش درست می
دستور تهیه :به ازای هر نفر یه پیمانه بلغور رو بشورید و توی آبکش توری بریزید(خیلیا نمیشورن و دستشونو خیس میکنند میکشند دو طرف بلغورا چون بنظرم حیفه سبوسش شسته بشه اما من میشورمشون)بعد دوتا پیاز درشت رو سرخ کنیدبعضیا یه حبه سیر هم توش سرخ میکنندالبته من پیازا رو از تابه درآوردمچون گوجه ها خیلی آبدار بود
ادامه مطلب
ابتدا انگورهای شیرین رو دون کردم(اگه شیرین نباشن میتونید کمی شکر به انگور های له شده اضافه کنید) بعد داخل غذاساز ریختم تا له بشن(میتونید با چنگ زدن له کنید که کمی سخته). بعد داخل یه وان ریختم روی دهانه وان یه پلاستیک بزرگ کشیدم .بعد روی پلاستیک و کل وان یه پتوی نازک یا زیر انداز انداختم تا عرق کنه و وان رو توی محیطی به دمای اشپزخونه نگه میداریم. نباید خیلی گرم و نه خیلی سردباشه دما حدود 25 درجه باشه که پشه ها زاد و ولد کنند و باعث ترش شدن انگورها ب
شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.
ادامه مطلب
اشیاء خنده دار ماه تولدتون:
فروردین :کولمن. سرد وبی احساس
اردیبهشت: کفگیر. ساده و روراست و مهربان
خرداد: آبکش. جذاب و ملوس
تیر: شیلنگ. حساس و خودخواه
مرداد: هاونگ(هونگ). سنگین و با وقار
شهریور: آفتابه. ساده و بی آلایش
مهر: ﺩﺑﻪ ی ﺷﻮﺭ. ﺑﺎﻧﻤﻚ و رازدار
آبان: گوشتکوب. افسرده و کوبنده
آذر: جا ﻗﺎﺷﻘﻲ. ﺧﺴﺘﻪ و دلربا
دی: قوری. مغرور و زودجوش
بهمن: فرغون. کاری ومهربان
اسفند: لگن حمام. ساده و صمیمی
+ فقط اسفند و شهریور به خصوص شهریور
انواع مختلف پاستا از محبوبترین غذاها در دنیا هستند که طرفداران زیادی دارند. در این مطلب با طرز تهیه پاستا قالبی آشنا میشوید.
پاستا غذایی ایتالیایی است که در همه جای دنیا فراگیر شده است و با مواد مختلفی آماده میشود. یکی از مدلهای این غذا پاستا قالبی است که میتوان آن را با سس بلونیز سرو کرد. طرز تهیه پاستا قالبی با سس بلونیز بسیار لذتبخش و مناسب مهمانیهای صمیمی و دوستانه است.
مواد لازم:
پاستا: ۲۵۰ گرم
گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
رب گ
تهچین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداولتر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود. ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین است که طعم خوبی دارد و گزینه متفاوتی برای مهمانی ها است.
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بادمجان سرخ شده 2 عدد
سینه مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
فلفل و زردچوبه به مقدار
دستور تهیه :به ازای هر نفر یه پیمانه بلغور رو بشورید و توی آبکش توری بریزید(خیلیا نمیشورن و دستشونو خیس میکنند میکشند دو طرف بلغورا چون بنظرم حیفه سبوسش شسته بشه اما من میشورمشون)بعد دوتا پیاز درشت رو سرخ کنیدبعضیا یه حبه سیر هم توش سرخ میکنندالبته من پیازا رو از تابه درآوردمچون گوجه ها خیلی آبدار بود
در درهم نیوز همراه ما باشید.
ادامه مطلب
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کنارههای اضافه آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.
ادامه مطلب
مربای بهار نارنج یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباهاست که باید در پخت آن دقت بیشتری به کار برد تا نتیجه مطلوب بدست آورید.
مواد لازم
250 گرم شکوفه بهار نارنج
500 گرم شکر
2 پیمانه آب برای تهیه شهد
¼ قاشق چایخوری آبلیمو
دستور العمل
شکوفههای بهار نارنج را چندین مرتبه با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
شکوفهها را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه آب به مدت 0 تا 15 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
پس از جوشیدن، آنها را آبکش کرده
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
فوت و فن تهیه برنج آبکش چیست؟
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
نمک: به مقدار لازم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان
ادامه مطلب
برنج
کشمش
کره
زردچوبه
دارچین
نمک و فلفل
( مرغ و گردو)
برنج را دو تا سه ساعت قبل خیس کنید.
کشمش را پاک کرده و 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب آن خارج شود.
کره را در تابه بریزید. کشمشها را 3 دقیقه تفت دهید تا کمی پف کند.
نمک و ادویه ها را اضافه کنید.
برنج را بجوشانید و آبکش کنید.
برنج و مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و دم بزنید.
در صورتی که بخوایم کشمش پلو را با مرغ بپزیم:
مرغ را آب پز کرده ریش ریش کنید.
مرغ ریش ریش
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .
سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمی
دستور پخت گیاهی کاهو پلو
کاهو پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ی ایرانی است که ترکیبی از گوشت مرغ و کاهو است و طعم فوق العاده و متفاوتی دارد. با روش تهیه این غذای ایرانی در آشپزخانه نمناک آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو
برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
تکه های مرغ به تعداد نفرات
گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
کاهو خرد شده یک کیلوگرم
روغن نصف پیمانه
زعفران آب کرده به میزان لازم
ادامه مطلب
معمولا لوبیا پلو را با گوشت چرخکرده طبخ میکنند اما «لوبیا پلو با گوشت تکهای» هم مجلسیتر و لذیذتر است و هم به عنوان یکی از بهترین غذاها برای دورهمیهای دوستانه و فامیلی جز صدرنشینهاست.
مواد لازم
2 پیمانه برنج
1 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت
400 گرم لوبیا سبز
2 عدد هویج متوسط (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زعفران
زردچوبه
روغن
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید. دوسر لوبیا را با چاقو جدا کنید و آن
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه میشود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی سادهتر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ
مواد لازم
برنج به مقدار لازم
مرغ به مقدار لازم
رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)
نمک
فلفل
پیاز سرخ شده
روغن سرخ کردنی
زعفران
آبلیمو
زرشک
خلال پسته وبادام
دستورالعمل
ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.
سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.
آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب
طرز تهیه برنج ترد با سبزیجات
برنج ترد و سبزیجات یکی از غذاهایی است که به سفره غذایی خانه شما تنوع میبخشد. این غذا سبکی چینی دارد و در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و جدید را در اختیار شما قرار دادهایم.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
طرز تهیه برنج کته ساده
مواد لازم برای تهیه برنج ترد با سبزیجات
سینه مرغ مکعبی خرد شدهدو عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
برنج دانه کوتاهسه پیمانه
از بهار نارنج عرق تهیه میشود که طبیعتی گرم دارد. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید است؛ همچنین نشاط آور است و در تسکین ناراحتیهای سینه و تپش قلب نیز موثر است.
مداومت در مصرف بهار نارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب کرفس مصرف شود برای استخراج سنگهای کلیه و مثانه و خرد کردن آنها بسیار موثر است. مصرف این عرق هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه میشود.
مواد لازم
250 گر
طرز تهیه آش شله قلمکار
آش شله قلمکار
آش
شله قلمکار یکی از آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که بیشتر به عنوان نذری
برای مراسم های مذهبی مانند ماه محرم و ماه رمضان طبخ می شود. آش شله
قلمکار مانند آش بادمجان از غذاهایی محسوب می شود که هر کسی نمی تواند آنرا بخوبی بپزد.
با
مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴
نفر آش شله قلمکار تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری
آش شله قلمکار تهیه کنید کافیست مقدار موا
اسپاگتی غذای خوشمزهای است که میتوان آن را با انواع سسها و مواد گوناگون سرو کرد.
روشهای گوناگونی برای پخت و مزهدار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را میتوان با هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد میشود حتماً آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
اسپاگتی: 500 گرم
گوشت چرخکرده: 250 گرم
بادمجان: 4 عدد
گوجهفرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
پی
گوشت قرمز
دارچین
پودر گلسرخ
زعفران
پیاز
ربگوجه
بادمجان
برنج
بادمجونها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آبپز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویهها و ربگوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویهها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابهلای برن
برای آشنایی با طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با مجله دلتا همراه باشید.
سالاد تبوله یک سالاد عربی است که بیشتر آن را به عنوان یک سالاد لبنانی میشناسند. سالاد تبوله یکی از سالادهای محبوب در منطقه خاورمیانه و همچنین کشورهایی مانند یونان، مصر، لیبی و مراکش است. این سالاد در کشورهای ترکیه، سوریه و لبنان بسیار پرطرفدار است و معمولاً آن را با نان پیتا یا در کنار انواع غذا مصرف میکنند. سالاد تبوله مقوی و مغذی است و به دلیل کالری کمی که دارد،
ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوههای گوناگونی طبخ میشود.
ته چین گوجهفرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوشمزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه میشوند و لذیذ و خوشطعم هستند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
کره: 50 گرم
سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
عصارۀ مرغ: یک عدد
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
زعفران دمکرده: ۴ قاشق سوپخ
سالادهای رژیمی انواع مختلفی دارند که آنها را میتوان هم بهعنوان وعدۀ اصلی و هم پیشغذا مصرف کرد.
سالاد قارچ و سبزیجات یک سالاد رژیمی و خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف این سالاد بهعنوان یک میانوعدۀ کامل هم پیشنهاد میشود. به مواد سالاد قارچ و سبزیجات میتوانید هر خوراکی دیگر هم که دوست دارید اضافه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:قارچ ورقه شده: 2 پیمانهفلفلدلمهای سبز، قرمز و زرد: از هر کدام یک عددهویج: 2 عددکدو سبز: یک
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگهای محبوب در شهر دامغان است و برای پلوهای مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برشها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود میسوزد؛ بنابراین ضخامت برشهای کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
یادش بخیر
اون همه چالش و دردسر چه زود گذشت و تموم شد
بی خوابی
هوای آشغال شرجی حزیره
سر و کله زدن با سربازایی که حرف راستشون اسم و فامیلشون بود
سر و کله زدن با دیکتاتوری های فرماندهان نظامی
فکر و خیال کار و بار بعد از سربازی
زیرآبی رفتن و پیراهن در آوردن یواشکی سر پست
ترک پست ها
پست دادن تو شب و روز های بارونی
منظره های زیبای رعد و برق روی خلیج فارس که میخ کوبت میکرد
کاملا آبکش شدن فقط برای ۱۰ دقیقه پیاده رفتن
خیس عرق شدن برای یه دست شویی ناقابل ر
طریقه پخت برنج ایرانی و هندی
در مورد تفاوت زمان نگهداری برنج ایرانی و خارجی می توان گفت که برنج خارجی را می توان زمان طولانی تری نسبت به برنج ایرانی نگه داشت. یکی از دلایل این زمان طولانی مواد نگهدارنده برای جلوگیری از شپش زدن که در آن استفاده می شود. اما با توجه به این شرایط استفاده از این مواد و همچنین قیمت پایین برنج خارجی، استقبال از آن بیشتر می باشد.
یکی دیگر از تفاوت های برنج ایرانی و برنج خارجی، نوع پخت آن ها است. پختن برنج خارجی به
پوره کلم بروکلی برای کودک
مواد لازم
کلم بروکلی
50 گرم
شیر خشک یا شیر پاستوریزه
1/3 فنجان
آب
1/2 فنجان
دستور تهیه
ساقه و گلهای کلم بروکلی را جدا کرده، به مدت ۳-۲ دقیقه در آب خیس کرده و سپس زیر آب سرد بشویید.
تکههای کلم بروکلی را با مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس آبکش کرده و مجددا با آب سرد بشویید.
کلم بروکلی را در غذاساز یا مخلوطکن کاملا له کنید.
سپس مقداری شیر پاستوریزه یا شیر خشک آماده شده را به کلم بروکلی له شده اضافه کرده و به مخلوط ک
اظهار نظر سخنگوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره پنهانکاری چین مسئلهساز شده است و واکنشهایی حتی در ابعاد بینالمللی داشته است. بنده درباره صحت آمار چین اطلاعی ندارم. احتمال دروغگویی هر دولتی وجود دارد. اساساً حکومتها کذاب هستند! یکی کمتر یکی بیشتر. امّا چین قطعاً مدیریت بحران قابلتوجه و اقدامات چشمگیری داشته است که تنها ساخت دو بیمارستان 1000 تختخوابی ظرف 10 روز چشم هر ناظر بینالمللی را به خود جلب کرد. با وجودی ک
در این مطلب با طرز تهیۀ دو نوع سیب زمینی سرخ کردۀ رستورانی آشنا میشوید.
سیب زمینی سرخ کردۀ رستورانی از آن دسته پیشغذاهایی است که هوش از سر همه میپراند. از سوی دیگر همۀ افراد بدون اغراق طرز تهیۀ سیب زمینی سرخ کرده را بلدند. اما تعداد کسانی که میتوانند یک پرس سیب زمینی سرخ کردۀ ترد و پوک و خوشمزه به سبک رستورانی درست کنند، چندان زیاد نیست.
مواد لازم:
سیب زمینی به تعداد دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
آب به میزان لازم
روغن ما
پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارتهای آشپزی است که میتوانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمیبرد، و علاوه بر این، به روشهای بسیار متنوعی میتوانید آن را سرو کنید.
مواد لازم
450 گرم پاستا
2 قاشق غذاخوری روغن
به مقدار لازم نمک و فلفل
دستور العمل
پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید 3 الی 8 دقیقه درون آب جوش باشند و نرم شوند.
بعد از اینکه پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید.
سس مورد نظر خ
به قلم دامنه: به نام خدا. سلام. سال 35 هجرى بود. آن زمان که عثمان بن عفّان -خلیفهی سوم اهل سنت- توسط مردم محاصره شد. او ابنعباس را فرستاد که به على (ع) پیغام دهد در مدینه نباشد و به ینبُع «باغات اطراف مدینه» برود، تا مردم به نام او شعار ندهند، امام چنین کردند. سپس عثمان احتیاج شدید به یارى پیدا کرد پیام فرستاد و امام به مدینه برگشت. باز دوباره ابنعباس را روانه کرد که على (ع) از مدینه خارج شود، امام علی -علیهالسّلام- درین لحظه در نکوهشِ موضعگی
اصلا میفهمید تو هواپیما نشسته باشی و از همه جا بی خبر،یهو هزار تا سوراخ تو بدنت ایجاد بشه و بدنت سوراخ سوراخ بشه و یک دقیقه تو اون وضعیت باشی،یک دقیقه زجر بکشی و بعد بمیری،یک دقیقه بدن آبکش شده بچه ات رو ببینی و نتونی کاری بکنی،یعنی چی؟میفهمید چه جهنمیه؟؟
ای کاش وقتی میاید تو تلویزیون و با بی شرمی دهن گشادتونو باز میکنید و حرف مفت میزنید یه لحظه این تصویر از مغز پوکتون میگذشت،قطعا کمتر یاوه و اراجیف میگفتید.
یه خانمی دیروز خیلی با خونسردی گف
گلو درد و رفع سرفه
گلو درد و رفع سرفه چگونه با درمان خانگی بهبود می یابد ؟
۴- یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب پرتغال یا آب لیموترش حل کنید
و سه نوبت در روز بنوشید .
این نوشیدنی به علت در برداشتن مقداری آنتی بیوتیک و مقادیر زیاد ویتامین ث و
سایر ویتامین ها و مواد معدنی به عنوان مکمل داروهای تجویز شده توسط پزشک
برای تسریع التیام انواع سرماخوردگی ها ، گلودردها ،
عفونت های گلو و شش ها و سرفه بسیار مفید و اثربخش است .
گلو درد و رفع سرفه
۵- یک قاش
ست کامل آبکش و کاسه الیاف گندمی را می توان از محصولات جدید فروشگاه ما نام برد که علاوه برلزوم استفاده آن در آشپزخانه می توان از این محصول به صورت تکی (استفاده مجزا از کاسه و آبکش) و جداگانه برای انواع موارد مصرف آشپزخانه شما مانند شست وشوی میوه و سبزیجات و آبکش کردن برنج و ماکارانی و غیره استفاده کرد
شاید اسم محصولات الیاف گندمی را بارها شنیده اید و از خود پرسیده باشید این محصوالات الیاف گندم را چرا به این اسم در بازار شناخته می شوند؟ جواب شم
طرز تهیه شوید لوبیا پلو ساده و مجلسی
همیشه قرار نیست برنج را با گوشت فراوان سرو کنید. اگر گیاخوار باشید، باز هم میتوانید پلو و چلوهای خوشمزه را میل کنید و از طعمشان لذت ببرید. شوید لوبیا پلو ، به تنهایی یا با ماست خوشمزه است؛ اما مردم استان فارس یا خوزستانیها آن را گاهی با ماهی سرخ شده و گاهی با گوشت و مرغ پختهشدهای که رویش گرد لیمو پاشیدهاند سر سفره میگذارند. طرز تهیه این غذای ساده و سنتی را در ادامه مطلب بخوانید.
بیشتر بخوانید
م
ترشی فلفل یکی از انواع ترشی است که در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است. البته در استانهای جنوبی ایران به علت خوردن غذاهای تند از این ترشی استقبال بیشتری میشود.
مواد لازم
500 گرم فلفل سبز تند
1 لیتر سرکه
نمک به میزان لازم
چند شاخه ترخون و نعنا
1 بوته سیر
دستور العمل
3 لیتر آب را با 3 قاشق نمک مخلوط میکنیم و میجوشانیم.
آب جوشیده را میگذاریم سرد شود.
فلفلها را میشوییم و 3 روز در آب نمک میگذاریم بماند.
بعد از 3 روز فلفله
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمهای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکههای نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آنها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
قارچ پلو با مرغ
قارچ500 گرم سینه مرغ 500 گرم پیاز 5-6 ق غذاخوری برنج 3-4 پیمانه کنسرو نخودفرنگی1 لیوان زعفران دمکرده 4 ق غذاخوری کره یا روغن100 گرم آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری نمک، فلفل به میزان لازمبرای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریک و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد کنید. قارچها را به شکل ورقه یا نگینی خرد کنید.ابتدا قارچها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت کنید که اگر قارچها را یکباره
دیشبم نزدیکای سه خوابیدم
صبح هفت و نیم پاشدم
بعد از صرف صبونه حاضر شدم رفتیم بیمارستان واسه کارگاه
بعد از اونجا حدود یازده رفتم پیش مامان
یه کمی خرید پرید کردم
موز و هویج و فلفل دلمه و سس و ماکارونی و شیر خریدم
کلا کدبانوگریم زده بود بالا یهویی
نفری یه موز با مامان خوردیم و اومدم خونه
سریع پان درست کردم
لابلاش گردو و شکلات و موز پاچیدم
اما تهش که انگشتامو لیسیدم دیدم شکرش کمه :|
امیدوارم با سس شکلات برادر اینا درست بشه شیرینیش
بعد از اون کم ک
حمص نوعی پیشغذای لبنانی خوشمزه و مقوی است که علاوه بر دارا بودن خواص نخود، بسیار سیرکننده و محبوب است. برای تهیۀ حمص از نخود و ارده استفاده میشود.
حمص یا نخود ارده یکی از غذاهای لبنانی است که در خاورمیانه هم خیلی محبوب است و بهعنوان پیشغذا سرو میشود. حمص به دلیل داشتن ارده و نخود، بسیار پرانرژی و مغذی است. این پیشغذایخوشمزه در اکثر کشورهای عربی بهعنوان سس در کنار غذاهای گوشتی سرو میشود.
مواد لازم:
نخود خام: ۲۰۰ گرم
ارده: ۳
برای
اینکه یک برنج خوش طعم و خوشمزه داشته باشد باید از نوع بهترین و مرغوب
ترین برنج استفاده کنید. برنج یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در کشور
ما طرفداران زیادی دارد و همچنی دارای خواص بسیار زیادی است. چلو صرفا به
برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته میشود و پلو همه برنجها و کته رو هم
شامل میشود.
راز های پخت یک برنج خوشمزه
برای پخت
برنج ابتدا باید برنج را خوب تمیز کرد و شست .اما دقت داشته باشید که برنج
را در زمان شستن به هیچ عنوان چنگ نزنید و
وقتی مساله ای به قلبم فشار می آورد، سعی میکنم حواسم را پرت میکنم تا قلبم توی دهانم نیاید. با اینکه به هیچ وجه اعصاب ونگ ونگ بچه را ندارم، ولی آنقدر بچه های معصوم جاذبه دارند که دلم برایشان میرود. حالا دو سه تا بچه ی کوچک خوردنی توی خانه داشته باشی و چندماه نبینی شان، یعنی دلتنگی تا سرحد عذاب.
مثل عاشق هایی که با یادآوری خاطرات معشوق، مرهمی بر دلتنگی شان میگذارند، سعی میکنم گاهی اوقات شیرین کاری های الهه، امیر صالح و عارف را به یاد بیاورم ت
تا به حال دمنوش آب برنج خوردهاید؟ اصلا میدانید آب برنج چه خاصیتی برای بدن و پوست و موی شما دارد؟ با مجله دلتا همراه باشید.آب برنج را دور نریزید! ایرانیها همیشه به خوردن برنج معروف بودهاند و این ماده پرخاصیت با انواع مختلف طبخ آن همیشه مهمان سفرههای آنها بوده است. باید بدانید که آب برنج دوست سلامتی و پوست خانمها است البته خواص دیگری هم برای این ماده وجود دارد که مجله دلتا آنها را به شما میگوید.
آب برنج بخورید
آب برنج برخلاف تص
در این مقاله با طرز تهیه پاستا کاربونارا که طعم خوبی دارد، آشنا میشوید.
پاستا یکی از غذاهای خوشمزۀ ایتالیایی است. این روزها انواع مختلف پاستا در کافهها و رستورانها سرو میشود. طرز تهیه پاستا بسیار ساده و آسان است. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است که سریع آماده میشود و طعم خوبی دارد.
مواد لازم:
پاستا: 400 گرمقارچ خردشده: 200 گرمکره: 2 قاشق غذاخوریتخممرغ: 2 عددخامه: یک پیمانهپنیر پارمزان: 100 گرمپیازچه: 4 دستهژامبون م
معرفی دیگ چلو پز استوانه ای
دیگ چلو پز استوانه دارای بدنه دو جداره است که بدنه اصلی دیگ از ورق استنلس استیل 304L ساخته شده است. قسمت کف دیگ نیز از ورق استنلس استیل 304L به ضخامت 4 میلیمتر و از ورق استنلس استیل 430 با مقاومت بالا در آتشخانه دیگ استفاده شده است.برای روکش خارجی دیگ از ورق استنلس استیل خش دار استفاده شده است.
دارای درب دوجداره جوشی و آبکش تمام استیل
استفاده از عایق فشرده جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و استفاده بهینه در مصرف سوخت
دارای
موافقین بخش آشپزیم رو دوباره راه بندازم؟؟؟
همونجور که میدونین من فرصت زیادی برای آشپزی ندارم ! برای همین اگر دنبال غذاهای سریع السیرین بخش آشپزی من به دردتون میخوره !
غذای امروزمون که نهایتا ازتون نیم ساعت وقت ببره :
پاستا(ماکارونی) فیله مرغ و گوجه فرنگی !!!
مواد لازم :
۱)فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده
۲)ماکارونی
۳)رب گوجه فرنگی
۴)گوجه فرنگی
۵)پیاز
۶)سیر
۷)نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن !
+همزمان که پیازتون رو میریزین تو تابه ، و تفت میدین ، ق
جدید ترین لباسشویی بوش اصل آلمانNew 2019زاویه بازشدن درب 180 درجه17برنامه شستشومصرف انرژی +++Aقفل کودکسیستم ضدنشت آبسایلنت بدون صدا4 برنامه لکه برچراغ داخلی LEDحرکت نامتقارن برای شستشوی بهترکنترل تعادلتشخیص میزان کفبرنامه آبکش اضافهشستشوی اولیهضد چروکوزن سنجصفحه ی لمسیپتوشور دونفرهشستشو سریع 15-30 دقیقهضد آلرژیساخت المانبخارشورحباب ساز.قیمت روز ۹ کیلوگرم: ۷,۳۰۰,۰۰۰قیمت روز ۱۰ کیلوگرم: ۷,۶۰۰,۰۰۰.اجناس اصلی را فقط ازما بخواهید.گارانتی ده سا
معرفی دیگ چلو پز استوانه ای
دیگ چلو پز استوانه دارای بدنه دو جداره است که بدنه اصلی دیگ از ورق استنلس استیل 304L ساخته شده است. قسمت کف دیگ نیز از ورق استنلس استیل 304L به ضخامت 4 میلیمتر و از ورق استنلس استیل 430 با مقاومت بالا در آتشخانه دیگ استفاده شده است.برای روکش خارجی دیگ از ورق استنلس استیل خش دار استفاده شده است
دارای درب دوجداره جوشی و آبکش تمام استیل
استفاده از عایق فشرده جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و استفاده بهینه در مصرف سوخت
دارای
کلم پلو با طعمی دوست داشتنی چگونه درست می شود ؟
تا به حال شاید غذاها و سالاد های مختلفی را با کلم درست کرده باشید اما این بار با پیشنهاد آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کلم پلو را به شما آموزش دهیم :
مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر
برنج:3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :400 گرم
کلم خرد شده:یک عدد کوچک
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
نمک و ادویه:به میزان لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلم پلو
در ابتدای کار کلم را که د
فصل بهار با خودش میوههای نوبرانه میآورد. نوبرانههایی که شکل اولیه و نرسیده میوههای دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمتهای بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران و بدون استخوان
500 گرم چغاله بادام ریز
500 گرم نعنا و جعفری
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
150 گرم روغن
½ استکان آبلیم
یکی از غذاهایی که شب عید خورده میشود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا که قدیمیها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال با خوردن این غذا سر رشته کار و زندگی دستشان میآید.
برنج 2.5 پیمانه
کره یا روغن
نمک
رشته پلویی خرد شده 30 گرم
زعفران دم کرده
طرز تهیه رشته پلویی زعفرانی
برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
داخل یک قابلمه بزرگ پنج پیمانه آب بریزید و
یک ساعت برایش روضه خواندم که ابروهایم را نازک کوتاه پایین صاف بردارد...گفته بودم ابروی پهن به من نمی آید...حرف هایم را تائید کرده بود و خیالم راحت که شاید ...آینه را که داد دستم دیدم ابروهایم هلال شده بودو پهن ...بغض شدم....می گویم چشمام ریزه ابروی پهن اخمو می کنه منو...نازک ترش کنید...می گوید مد نیست آخه...می گویم بهم اونجوری بیشتر میاد....می گویم کوتاهش کنید میگه حیفه ابروهات....هر چیزی که من می گفتم او باز یک توجیهی برای کارش داشت....دلم برای دست های آر
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
خورش
قورمه سبزی را می توان محبوب ترین خورش در میان ایرانیان به شمار آورد ،
این خورش خوشمزه از گوشت خورشتی ، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ، سبزی مخصوص
خورش ، لیمو عمانی به همراه چاشنی ها و ادویه های مخصوص قورمه سبزی تهیه می
شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اصیل ایرانی
می توانید برای ۵ نفر خورش قورمه سبزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری خورش قورمه سبزی تهیه کنید می
سلام
عید قشنگ ولایت بر همگی عزیزان مبارک.
دیشب حاجی هامون اومدن شکر خدا... قرار بود ساعت دو و نیم عصری پروازشون بشینه، پنج و نیم نشست! در نتیجه از صبح هیچ مدله فرصت نکردم برم حرم یا جمکران، برای عرض ادب :(
این چند روز هم کلا به پاکسازی و مرتب کردن خونه گذشت، فقط بچه ها یه سری اریگامی درست کردن بردن حرم به بچه ها هدیه دادن. و ما در خانه مهمون سفره ی آقا امیرالمومنین علیه السلام بودیم.
شکر خدا این ایام بسلامتی گذشت و بچه ها رو به مادر پدرشون تحویل
گاهی اتفاق می افتد که درختان میوه رشد رویشی زیادی داشته و با وجود گذشت زمان ،هنوز درختان به مرحله باردهی نرسیده اند، با توجه به اینکه رشد رویشی مخالف باردهی می باشد لذا چندین روش عملی برای توقف رشد رویشی و وادار نمودن درخت به ورود به مرحله زایشی پیشنهاد می شود.بدیهی است که روش های که در این مقاله گفته خواهد شد برای تمام درختان میوه صادق نبوده و برای هر درخت و حتی رقم درختان، فرق خواهد کرد.
به عنوان مثال سیب سبز یا گرن اسمیت که یک رقم سیب بوده ک
میخوام بهتون یک کوفته تبریزی عالی آموزش بدم که از سایت گل من و تو برداشتم حتما تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای کوفته تبریزی
نصف پیمانه پلوپز، برنج رو پخته و آبکش میکنیم.
یک پیمانه لپه رو پخته و آبکش میکنیم.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم (برای هر نیم کیلو گوشت باید ۱ عدد تخم مرغ بزنیم )
پیاز رنده شده و آبگرفته ۲ قاشق غذا خوری
نمک.زردچوبه به اندازه کافی
تخم مرغ یک عدد
سبزی معطر خشک ۳ق غذا خوری(مرزه،ترخون،گشنیز،جعفری) در مورد سبزی معطر هم بحث میکنیم
آ
همیشه آشپزخانه به عنوان قلب تپنده خانه به حساب آمده است. آشپزخانه همان جاییست که میتوان با کمک آن انرژی، گرما و صمیمت را برای اعضای خانه به ارمغان آورد. کنار هم نشستن اعضای خانه و سرو وعدههای غذایی سالم در کنار یکدیگر چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن چشمپوشی کرد. کاملا واضح است برای اینکه بتوان یک وعده غذایی خوشمزه و سالم تهیه کرد، باید مدت زمانی را در آشپزخانه سپری نمود. از آنجایی که زندگی ماشینی و شلوغ امروز فرصت زیادی برای حضور در آش
• وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.
• اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.
• چه وقت باید به غذا نمک زد؟
سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید.
به گوشت ها درست اندکی قبل از برداشتن از روی اجاق نمک بزنید.
سبزیجات را در آب نم
ENG POOL GROUP
MOHANDES ESTAKHR GROUP
گروه مهندس استخر
مشاوره ، محاسبه ، طراحی ، نظارت ، ساخت
تعمیر ، بازسازی و نوسازی کامل پروژه های :
استخر شنا : خصوصی و عمومی
آبنما ، جکوزی ، مجموعه پارک آبی ، مجتمع آبدرمانی
اتاق ماساژ ، تونل مه ، حمام سنتی
سونا خشک ، سونا بخار ، سونا برف ، سونا نمک
در ایران و کشورهای همجوار
پمپ تصفیه استخر از تجهیزات استخری الزامی در هر استخری می باشد.
استفاده از پمپ برای تصفیه استخر به عنوان یکی از سیستم گردش آب اس
امروز هزار بار این صفحه رو باز کردم تا بنویسم. نمیشه.
یه اندوه ملایمی همراهم هست که از بین نمیره.
برخی اوقات میگم نکنه همون شیطون ِ معروف ِ دوران کودکی باشه که ما رو ازش می ترسوندن؟ که این فکرا رو میفرسته که فقط منو عقب بندازه؟
فکرهای آزاردهنده ای که کم نمیشوند و هی بیشتر و بیشتر و بیشتر. هر روز بیش از دیروز. اینقدری که نفسم بند میاد و سرم را تند تند به چپ و راست تکون میدم بلکه از عالم هپروت خارج بشم.
بارون شدیدی می باره. انگار که پاییز باشه.
دلم
تحقیقات اخیر نشان داده است که خطر ابتلا به انواع بیماریها از طریق مصرف محصولات دودی در مقایسه با خطر بیماریهای ناشی از مصرف زیاده از حد چربی اشباع شده به یک اندازه است.
این روزها استفاده از محصولات دودی بیرویه شده و این نوع خوراکیها با استقبال روزافزون خانوادهها همراه است. این موضوع زمانی تاسفبارتر میشود که والدین برای ترغیب و تشویق کودکان خود به مصرف هرچه بیشتر غذا، ذائقه آنها را به مصرف چنین محصولاتی آشنا میکنند.
برنج دودی
طرز تهیه فسنجون مجلسی و نکاتی برای طبخ آنخورش فسنجون مجلسی، یکی از غذاهای سنتی ایران است که تهیه آن در مهمانیها خالی از لطف نیست، زیرا این غذا طعم خوب و ظاهر زیبایی دارد. تمام غذاهای سنتی ایرانی خوشمزه و لذیذ هستند، اما همه آنها مناسب مجالس نیستند.
فسنجون طعم ترش و شیرینی دارد، از اینرو افراد بسیار طرفدار آن هستند. اگر به دنبال خوراکی مناسب برای میهمانیها و مجالس خود هستید، فسنجون مجلسی گزینه مناسبی خواهد بود. این غذا از گردو و مرغ ت
روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن
ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل ماکارونی).
سپس بادمجانها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجانها را سرخ کنید.
روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به دلخواه برش بزنید.
آنگاه در آبکش بریزید و رویشان نمک بپاشید و یک ساعت استراحت دهید تا آب میان بافتی بادمجان خارج شود.
س
طرز تهیه کوفته تبریزی
طرز تهیه کوفته تبریزی با شبزی خشک , دستور پخت کوفته تبریزی خانم گلاور , koofte tabrizi , ;,tji jfvdcd
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته های معروف و پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق به شهره تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است و تقریبا در تمام شهرهای ایران طبخ می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۸ نفر کوفته تب
بسم الله الرحمن الرحیم
۱)من آدم مذهبی نیستم ولی آدمای مذهبی و سبک زندگیشون رو دوست دارم
۲)بعضی ها معترض شدن که فکر کردی واقعا دختر حضرت علی هستی ؟یا فکر کردی چون سیدی دیگه خیالت راحته؟چرا انقدر سید بودنت رو فریاد میزنی؟بابا علی گفتن ها مادر گفتن ها به بی بی دوعالم به خاطر سیادتم نیست حتی اگر سید نبودم بازم میگفتم پدری ام پدری ام مثل حسن مادری ام...چون شیعه ام عشق ام رو فریاد میزنم و خودم رو دخترشون میدونم.اتفاقا چون سیدم فکر میکنم بیشتر مستحق
سلااااام سلااام سلااااام سلااام خوبید؟منم خوبم!جونم براتون بگه که دیروز بعد از اینکه ساعت یک و دوی ظهر صبونه رو خوردم و جمع کردم نشستم حبیبو نگاه کردم و ساعت سه اینجورا بود که رفتم یه مقدار عدس پاک کردم گذاشتم بپزه و یه مقدار از کشمشهایی که پیمان شب قبلش از گچکاره گرفته بودرو ریختم تو سینی و آوردم نشستم رو زمین و دماشونو جدا کردم تا اینکه عدسه بپزه و عدس پلو درست کنم من عدس پلورو دو جور درست می کنم یکیش همین عدس و کشمشه که عدسو می ذارم جدا می پ
روش های نگهداری از قارچ در مدت زمان طولانی تری نیز وجود دارد.برای نگهداری قارچ ها در فریزر باید قبل از هر کاری پوست روی آن را جدا کنید. اکنون چند راه متفاوت پیشنهاد می شود:
بخارپز کردن قارچ هاشما می توانید قارچ ها را در بخار پز قرار داده و بگذارید برای چیزی کمتر از 3 دقیقه بخار پز شوند. سپس آن ها را داخل یک آبکش استیل ریخته و آب سرد از رویشان رد کنید. اجازه دهید تمام آب ریخته شده روی قارچ ها خارج شده و سپس می توانید آن ها را پس از سرد شدن بسته بندی
مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو
مرغ کامل : 1 عدد
پیاز : 2 عدد متوسط
زعفران : 1/3 ق چ
مغز گرد : 1/2 لیوان
خلال پسته : 1/2 لیوان
خلال بادام : 1/2 لیوان
خلال پوست پرتغال یا نارنج : 1/3 لیوان
کشمش : 1 لیوان
زرشک : 1 لیوان
زردچوبه : 1/2 ق چ
نمک : به میزان لازم
شکر در صورت نیاز:به میزان لازم
طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و جا افتاده
ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.
سپس موادی نظیر (مرغ ،خلال پرتقال ، زرشک و کشمش ) را ک
مواد لازم
نخود 300 گرم
2 پیمونه برنج
کره 50 گرم (من ده گرم زدم)
گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)
قارچ 300 گرم
3 پیاز (یک پیاز زدم)
سیر 2 تا 6 حبه
زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو 3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ
روش :
پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد میکنیم ...کره را آب میکنیم پیاز را بهش اضافه میکنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه میکنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمیکنیم... سیر را اضافه میک
پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارتهای آشپزی است که میتوانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمیبرد، و علاوه بر این، به روشهای بسیار متنوعی میتوانید آن را سرو کنید. در نتیجه، اگر وقت و حوصله شام درست کردن ندارید و یا نمیدانید چه غذایی درست کنید، میتوانید به سادگی برای ناهار یا شام پاستا بپزید! در مطلب امروز قصد داریم شما را با مراحل طرز تهیه پاستا آشنا کنیم.
پاستا (به ایتالیایی: Pasta) به مع
امروز مستِ مست بودم. مستِ از لذت حس کردن تریِ بارون روی تنم، روی صورتم، روی دستام. حس خوبی بود، اونقدر خوب که کلاهِ هودی رو هم کشیدم پایین و صورتم رو به سمت آسمون گرفتم تا ماکزیمُمطور، آرامش بارون رو حس کنم. شاید باورتون نشه، اما احساس میکردم که قطرههای بارون دارن با من حرف میزنن؛ چی میگفتن؟ خب، حقیقتش زمزمههایی میشنیدم. زمزمههایی که فقط با نُتهای موسیقی «شهر خامُش» استاد کیهان کلهُر شنیده میشه. با نُتهای این موسیقی تو
اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده میشود. برخی کلم پلو با گل کلم و یا کلم پلو با کلم سنگی را نیز تهیه می کنند. اما یک کلم پلوی شیرازی اصل با کلم قمری و فوت و فن های بسیار خاصی تهیه و پخته می شود.
مواد لازم
6 پیمانه برنج
1 کیلوگرم کلم
500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
2 عدد پیاز
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
مواد لا
1-سالاد_سزار با مرغ گریل کاهوی خردشده یکعدد، سینه مرغ یکعدد، نون تست یا نون ساندویچ بمقدار لازم، برای تهیه سس سزار:سس مایونز سه قاشق غذاخوری،تخم مرغ آبپز یکعدد و یک عدد زرده پختهشده، سس بالزامیک یک قاشق غذاخوری، آبلیمو یک قاشق غذاخوری، روغن زیتون سه قاشق غذاخوری، پتیر پارمسان سه قاشق غذاخوری، شکر یک قاشق غذاخوری،یک حبه سیر، همه رو میکس میکنیم میزاریم کتار، مرغ رو با فلفل سیاه و آویشن و نمک مزه دار کنید و با کمی کره یا روغن گریل کنید و ب
آش رشته یکی از معروفترین انواع آش در ایران است. برای تهیه این غذای خوشمزه از انواع سبزی، رشته و البته کشک استفاده میشود.
مواد لازم
3 لیوان خیس کرده لوبیا چیتی، نخود، لوبیا قرمز و عدس
1.5 کیلوگرم سبزی آش پاک کرده
6 قاشق غذاخوری روغن مایع
300 گرم رشته آش
2 قاشق غذاخوری زردچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
2 لیوان کشک
6 قاشق غذاخوری پیازداغ
3 قاشق غذاخوری نعناع خشک
2 قاشق غذاخوری سیرداغ
دستور العمل
حبوبات خیس کرده را کمی بجوشانید و در آبک
همه چیز درباره طرز تهیه برنج کته
زمان مطالعه : 2 دقیقهنیمرو، محبوبترین غذای خانه مجردهاست اما اگر رتبه دوم محبوبیت را به برنج کته اختصاص بدهیم، اشتباه نکردهایم. کسانی که میانه چندانی با آشپزی ندارند و همیشه به دنبال یک گزینه ساده و سریعالسیر میگردند، معمولا رابطه خوبی با کته دارند. اما واقعیت این است که پختن این برنج به ظاهر ساده هم فوت و فنهای فراوانی دارد. پس اجازه بدید شما رو با طرز تهیه برنج کته و انواع آن کامل تر آشنا کنیم.
چط
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج
بورک
اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و نوین در جهان است که مانند انواع بورک ها
اصالتش متعلق به کشور ترکیه می باشد. بورک ها از نظر ظاهری شباهت زیادی به
سمبوسه های لقمه ای دارند. بورک اسفناج را می توانید به عنوان غذای اصلی یا
پیش غذا سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته
است می توانید برای ۴ نفر بورک اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بورک اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار
یک فنجان قهوه خوب در صبح می تواند حال و هوای شما را برای کل روز تنظیم کند. در حالی که ممکن است شما را وسوسه کنید تا برای خدمت به جام روزانه خود به یک باریستا تکیه کنید ، این امر می تواند ارزشمند باشد. با این 9 قانون ساده شما قادر خواهید بود هر روز صبح ، درست در خانه خود ، یک فنجان کامل قهوه درست کنید. آسانتر از آن است که فکر کنید چیزهای ساده ای مانند صحیح نگه داشتن لوبیا و استفاده از بهترین فیلترها باعث جلوگیری از تلخی ناخواسته یا طعم خارج از چ
مواد لازم برای تیه سالاد ماکارونی :
ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بستهکالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده ۲۵۰ گرمخیار شورخرد شده ۳۰۰ گرمذرت پخته (کنسرو ذرت) ۳۰۰ گرمسس سفید به مقدار لازمزیتون خرد ش. ۳۰۰ گرمهویج رنده شده ۱۰۰ گرمنخود فرنگی پخته شده ۲۰۰ گرمنمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی به سبکی خوشمزه و متفاوت :
ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود ۸ الی ۱۰
درباره این سایت